Yrittäjä, joka tietää tinkinsä

Jari Sarasvuon tarinaa on mahdotonta kertoa ilman Trainers’ Housen tarinaa. Yhteistä matkaa on takana jo yli 30 vuotta.

Jari Sarasvuon taival yrittäjänä alkoi vuonna 1990, kun hän perusti Trainers’ Housen edeltäjän Writers’ Studion. Yritys­valmennuksia tarjoavan Trainers’ Housen ydin on auttaa ihmisiä eteenpäin kohti heille merkityk­sellisiä tavoitteita. Yritys onkin ollut kataly­saattorina monille menestys­tarinoille.

Reilut pari vuosi­kymmentä kaikki Sarasvuon tekemä kietoitui Trainers’ Houseen. Vuonna 2011 hän päätti ottaa etäisyyttä ja astui syrjään toimitus­johtajan paikalta. Sarasvuo jatkoi yrityksen hallituksessa ja valmennus­töiden parissa, mutta muilta osin oli aika tehdä jotakin muuta ja katsoa kuplan ulkopuolelle.

Sarasvuo palasi Trainers’ Housen johtoon markkinointi­johtajana vuonna 2018. Kolme vuotta myöhemmin hän otti paikkansa pörssi­yhtiön hallituksen puheenjohtajana lähes 15 vuoden tauon jälkeen. Trainers’ Housen menestys­tarina jatkuu edelleen – haluatko osaksi sitä?

Tutustu Trainers' Housen valmennuksiin »

“Strategia on relevanteinta siellä, missä johdolla on vähiten suoraa kontrollia. Yrityksen pitää tehdä strategiastaan viihdettä, jos halutaan, että se toteutuu.”

Yrittäjyys oli ensin

Jari Sarasvuo tuli monelle tutuksi alun perin televisiosta. Miehen työelämän perusta on kuitenkin rakennettu yrittäjyyteen, joka alkoi jo paljon ennen tv-töitä.

Yrittäjyys on ollut aina kaiken ydin, tv-tuotannot enemmänkin harrastus: “Kaiken, mitä olen ikinäkään tehnyt, olen tehnyt sen vuoksi, että voisin tuottaa enemmän arvoa Trainers’ Housen asiakkaille. Yrittäjyys on antanut minulle kohtuut­tomasti, mutta myös maksanut liikaa.”

“Menestys on sitä, että pystyy etenemään pettymyk­sestä pettymykseen menet­tämättä innostustaan. Kun jatkaa matkaa, oppii aina jotakin. Pelottaviakin asioita pitää uskaltaa tehdä ja mennä tun­tematonta päin – siinä joko tuhoutuu tai ei tuhoudu.”

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä, ystävä

“Tehtäväni tässä elämässä on loistaa kirkkaasti ja rikastuttaa kaikkia niitä ihmisiä, joita pääsen koskettamaan. Ole yhteydessä, niin saat vastauksen.”

Ota yhteyttä »