Media­kulttuurin rakentaja

Jari Sarasvuo on näkynyt ja kuulunut niin televisiossa, radio­aalloilla kuin esimerkiksi monologeissaan. 

Jari Sarasvuo on tehnyt neljän vuosikymmenen aikana asioita, jotka ovat jääneet elämään. Hän on ollut yksi niistä, jotka ovat otteellaan määritelleet uutta media­kulttuuria, muoto­kieltä ja ilmaisutapaa.

Sarasvuon tekemillään asioilla on ollut vaikutusta. Ja on edelleen. Ihminen on aina lopulta se tärkein media.

“Viihde on keino tuntea suuria tunteita turvallisesti. Tätä minä haluan välittää ja tehdä.”

Ota yhteyttä »

Puhetta elämästä, ihmi­syydestä ja bisnek­sestä

Trainers' Housen tarjoama Jari Sarasvuo -ohjelma valloitti podcast-aallot syksyllä 2023. Podcastissa Sarasvuo sukeltaa syvälle aiheisiin, jotka ovat elämässä tärkeitä ja arvokkaita.

Podcast oli luonnol­linen jatkumo Sarasvuon suosituille monologeille, joita hän teki 10 vuotta. Monologit yksinään keräsivät miljoonia kuuntelu­kertoja. Lisäksi Sarasvuo on jakanut ajatuksiaan suosituissa Aamulenkki-, Mojo Mornings -, Business Mojo - ja Siirtymä­riitti-ohjelmissa.

Syksyn 2023 toinen tapaus on tv-ohjelma Leijonan luola Suomi, jossa Sarasvuo vaikuttaa yhtenä sijoittajista. Tv-esiintyminen on miehen ensimmäinen lähes vuosikymmenen tauon jälkeen.

Kuuntele Sarasvuon podcastia »

HPR jakoi mielipiteitä, Diili voitti Venlan

Hyvät, pahat ja rumat -puheohjelma oli 1990-luvun ilmiö, jota Jari Sarasvuo juonsi yhdessä Simo Rantalaisen kanssa. Hulluttelua kesti vuoteen 1995, jonka jälkeen Sarasvuo ei puoleen vuoteen “väsyt­tänyt itseään ylimää­räisesti televisiossa keekoi­lemalla”.

Seuraavana vuonna Sarasvuo otti paikkansa MTV3-kanavan prime timessa Minä ja Sarasvuo -talk shown ohjaksissa. Ohjelma oli aikansa katsotuin talk show. Sama tekijä ja sama intohimo kuin HPR:ssä – Sarasvuo aiheutti edelleen keskustelua. Kahden vuoden jälkeen oli aika panna tv-työt hyllylle ja keskittyä taas varsinaiseen elämän­työhön: yrittämiseen.

Vuonna 2005 Sarasvuo palasi televisioon Diili-pomona. Tilin­päätöksenä oli Parhaan viihde­ohjelman Venla-patsas. Ennen seuraavaa tv-taukoa Sarasvuo nähtiin Nelosella suorassa Sarasvuo-keskustelu­ohjelmassaan.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä, ystävä

“Tehtäväni tässä elämässä on loistaa kirkkaasti ja rikastuttaa kaikkia niitä ihmisiä, joita pääsen koskettamaan. Ole yhteydessä, niin saat vastauksen.”

Ota yhteyttä »