Valo­voimainen valmentaja

Jari Sarasvuon kyky nähdä potentiaali ihmisissä ja organi­saatioissa on vertaansa vailla. Oletko sinä valmis muutokseen?

Jari Sarasvuo on valmentanut reilun 30 vuoden aikana kymmeniä tuhansia ihmisiä eri toimialoilta. Hän on mies, joka ei vain puhu muutoksesta – hän myös luo sitä. Sarasvuon hätkäh­dyttävä taito valmentaa perustuu tarinan­kerrontaan. Kivijalkaa luovat myös kolme seuraavaa asiaa: inspiraatio, ihmiset ja ideat. 

“Ensimmäinen tehtäväni on saada sinut inspiroitumaan, jotta jokin sisälläsi elävöityisi. Tunnelman muuttuminen mahdollistaa tekemisen muutokset. Seuraava askel on tuoda elämääsi uusia ihmisiä ja avata uusia verkostoja. Jotta voit menestyä tässä maailmassa, sinun pitää osallistua sen menoon. Kolmantena kulmakivenä on tuottaa tarpeisiisi ideoita, jotka testatusti toimivat. Tekemisen muutos synnyt­tää muutoksen myös tuloksissa.”

Sarasvuo ei ole perinteinen konsultti, vaan hän kutsuu itseään mieluummin insultiksi: ilman maailman­kuvan loukkausta kenenkään ajattelu ei voi nousta uudelle tasolle. 

Sinä tarvitset vain rohkeutta kokeilla.

Tienhaara-aamuvalmennus johtajille ja yrittäjille ›

“Minua kiinnostaa muutos – jokaisella on mahdollisuus uuteen asemaan itsensä kanssa. Haluan ihmeitä. Jokainen meistä on jollakin tavalla takamatka­lainen, eri tavoin ja eri asioissa. Se pitää tunnistaa ja tunnustaa. Nykytilan ja tavoitetilan välissä on aina teke­mätöntä työtä, jota vaatii tekoja. Meillä kaikilla on oma tinkimme.”

Mainetta, mahdolli­suuksia ja menestyksen metodeja

“Voidakseen menestyä pitää olla maineikas siitä, mitä edustaa. Toinen vält­tämättömyys on mahdol­lisuudet. Ne ovat aina riski­positioita, mutta ilman niitä ei päästä mihinkään. Menetelmiä taas tarvitaan mahdol­lisuuksien hyödyntämiseen. Tämä vaihe vaatii työnohjausta. Kaikki ei aina toimi heti ja joskus on tehtävä jotakin muuta.

Minä haluan auttaa sinua synnyttämään mainetta ja luomaan mahdollisuuksia. Koko elämäni perustuu siihen, että ihmiset joiden kanssa teen töitä, menestyvät. Tarjoan sinulla menestyksen metodeja.”

Ota yhteyttä »

“Jos keksit pyytää parempaa, sinun pitää pystyä parempaan. Itsensä kehit­täminen ei kuitenkaan onnistu itsekseen, vaan siihen tarvitaan muita ihmisiä. Tarvitsemme yhtei­söllistä vipua. Lisäksi pitää olla valmis muuttamaan olo­suhdetta. Jos olosuhde ei muutu, mikään muukaan ei muutu.”

Ota yhteyttä, ystävä

“Tehtäväni tässä elämässä on loistaa kirkkaasti ja rikastuttaa kaikkia niitä ihmisiä, joita pääsen koskettamaan. Ole yhteydessä, niin saat vastauksen.”

Ota yhteyttä »