Puhuja, joka näyttää suunnan

Ihmiset hakevat ideoita ja inspiraatioita, vaikka pitäisi etsiä ratkaisuja. Jari Sarasvuo tarjoaa jälkimmäisiä.

Niin kauan kuin ihmislaji on ollut olemassa, on tarvittu profeettoja. Arkisemmin sanottuna ihmiset kaipaavat jonkun, joka auttaa heitä näkemään ja tunnistamaan todellisen tilansa. Sen jälkeen on löydet­tävä uusi suunta ja järkevä reitti. Tätä tehtävää Jari Sarasvuo toteuttaa muun muassa puhujana ja valmentajana. Hänen sanoillaan on voima muuttaa ajattelutapoja ja rohkaista toimintaan.

Sarasvuon esiintymiset eivät ole tyypillisiä puheen­vuoroja, vaan ravistelevia kokonaisuuksia. Ne ovat kokemuksia, jotka herättävät tunteita ja vaikuttavat. Jättävät jälkensä. Sarasvuo ei vain jaa tietoa – hän valaisee, inspiroi ja vauhdittaa.

Jari Sarasvuo tekee työtään tinkimät­tömästi ja kunnian­himoisesti, joten hän odottaa samaa myös tilai­suuksilta, joissa puhuu. Hän tekee tätä omilla ehdoillaan. Jos siis mielessäsi on jotakin aivan muuta kuin perinteinen puheen­vuoro, ole yhteydessä

Ota yhteyttä »

“Kaikki vaikuttava viestintä perustuu tunteita herät­tävään pelkistykseen.”

Sarasvuo ei ollut puhuja syntyessään

“Harva tietää, että puhujan urani alkoi huonosti. Aluksi en osannut edes puhua, vasta kirjoit­taminen ja hyvin kirjoitetun tekstin prosessi­lukeminen opettivat minut puhumaan. Alkuun oli katastrofaalisia epä­onnistumisia, kerran jopa yleisö käveli ulos. Näin kuitenkin monet hyvät asiat alkavat. Lopulta löysin tavan puhua, joka resonoi sekä minulle että yleisölle. Suomessa ei ole kovin montaa ihmistä, jonka puhumisella on taottu yli 100 miljoonaa euroa.”

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä, ystävä

“Tehtäväni tässä elämässä on loistaa kirkkaasti ja rikastuttaa kaikkia niitä ihmisiä, joita pääsen koskettamaan. Ole yhteydessä, niin saat vastauksen.”

Ota yhteyttä »